070-3310006

SLIJPSERVICE

SLIJPSERVICE

Inleveren en ophalen

U kunt uw messen vóór of op de hieronder vermelde inleverdata afgeven bij onze kookwinkel in Wassenaar. Ze liggen dan de week erna op donderdag weer geslepen voor u klaar.

Slijperij J.M. van Rangelrooij

Top koks uit de hele wereld – onder wie Jonnie Boer van De Librije en Sergio Herman – laten hun messen slijpen bij dit atelier. Met de slijpservice van Spatel & Spijs kunt u dat nu ook laten doen. Uw messen worden met zorg en vakmanschap geslepen. Hierdoor blijven ze langdurig scherp en heeft u meer plezier in het koken!

Inleverdata 2023

(donderdag)

9 februari
9 maart
11 mei
6 juli
7 september
9 november

Ambachtelijke messen slijpservice voor Wassenaar en omstreken.

Tarieven

(alle prijzen zijn vanaf)

Koksmes conditioneren en/of slijpen € 10
Kartelmes slijpen € 12
Schilmes slijpen € 6
Tafelmes slijpen € 4
Yanagiba slijpen € 19
Schaar slijpen € 12

Let op: winkelvoorraden kunnen afwijken van het assortiment dat wordt getoond op de website of via onze social media kanalen. Bent u benieuwd of een product in de winkel op voorraad is?
Neem dan telefonisch of per mail contact op. Wij kijken het graag voor u na.

spatel en spijs footer logo

Openingstijden

Maandag 13.00 – 17.30 uur
Di t/m Vr 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag gesloten

winkelAdres

Langstraat 30A
2242 KM  Wassenaar


hallo@spatelenspijs.nl